Audio kereta dibuat Cutom & vedio Stereo abah-abah dawai

Audio kereta dibuat Cutom & vedio Stereo abah-abah dawai

butir-butir abah-abah pendawaian stereo kereta: 1 komitmen kami. Proses pembuatan setiap set abah-abah pendawaian adalah ketat dikawal oleh satu pasukan dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman. 2. Semua barangan tidak dapat dihantar sebelum benar-benar diuji. 3. semua jenis pendawaian automotif tersuai memanfaatkan...

Maklumat produk

abah-abah pendawaian stereo kereta butiran:

 

Komitmen kami

1. proses pembuatan setiap set abah-abah pendawaian adalah ketat dikawal oleh satu pasukan dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman.

2. Semua barangan tidak dapat dihantar sebelum benar-benar diuji.

3. semua jenis pendawaian automotif tersuai abah-abah pesanan yang boleh diterima.

4. tidak syak lagi daripada keupayaan Reka bentuk: pereka utama mempunyai lebih daripada 15 tahun dalam pendawaian Reka bentuk abah-abah.

5. tidak syak lagi daripada kapasiti: lebih daripada 100 000 set tahun boleh dipasang ke dalam kereta.

6. mengenai bahan-bahan: UL, CSA, CCC atau VDE disahkan wayar & AMP Molex KET, JST disahkan penyambung.

7. ROSH patuh.

8. persaingan harga disediakan.

Pengeluaran aliran

processing flow.jpg

wire and cable termination.jpg 

Kawalan kualiti

testing equipment.jpg

certificate.jpg 

Permintaan sampel

Contoh kos:

1 ~ 3 pcs/set: percuma (bayaran<>

> PC/set 3: kos berganda sebagai quote (> 5.0USD).

Masa membawa sampel:

7 ~ 10 hari bekerja, sila hubungi kami untuk bantuan lanjut.

kos penghantaran:

DHL FedEx up boleh didapati;

kos penghantaran adalah berdasarkan di mana anda berada, sila hubungi kami untuk bantuan lanjut.

Maklumat syarikat

 company image 1.jpg

 Pengenalan

Syarikat kami terletak di bandar humen, dongguan city, Wilayah guangdong, dengan mempunyai lebih daripada 12 tahun pengalaman, 8000 M2Bengkel pemprosesan, jurutera 12 yang mempunyai lebih daripada 10 tahun cemerlang kemahiran dan keupayaan diri membangun yang boleh mereka bentuk acuan, abah-abah dawai yang menarik, dan sebagainya. 

 

processing workshop.jpgmold storeroom.jpg
  pelanggan kami adalah dari seluruh dunia, Amerika Utara, Brizal, Australia, Eropah, Timur Tengah, Jepun, dan lain-lain kami mengalu-alukan anda untuk melawat kami Syarikat, vertifications meter Persegi. customers with us.jpg

SOALAN-SOALAN LAZIM

1).Kenapa saya patut memilih anda Syarikat?

A.HARGA YANG KOMPETITIF.Kami adalah kilang, jadi kita boleh memberi harga yang terbaik competitve.

B. PENGHANTARAN MASA. kami dengan tegas menjalankan kontrak yang ditandatangani dengan pelanggan kami untuk konsep masa adalah wang.

C. PERKHIDMATAN TERBAIK SELEPAS MENYAMPAIKAN. kita menjejaki pelanggan kami bagi tiap-tiap perintah untuk mengetahui maklumat pasaran, jualan contoh dan pelanggan maklum balas.

2).Ada satu standard saiz kabel, palam,Penyambung,kuasa

tidak. Sebenarnya,seperti yang anda suka, Terdapat banyak pilihan untuk mempertimbangkan termasuk bahan, saiz, konfigurasi, permohonan, dan banyak lagi. Jika anda mempunyai aplikasi tertentu yang menganggap menghubungi jurujual teknikal kami untuk bantuan.

3). Apakah pesanan minimum anda?

 Biasanya, ini adalah berdasarkan wire dan penyambung yang menggunakan kuantiti, juga wire dan penyambung pembekal set untuk kita MOQ (wire MOQ 6100 meter setiap warna, penyambung 1000pcs, terminal satu roll/8000pcs), 1000pcs nornally MOQ begitu, sudah tentu, ini adalah berdasarkan abah-abah dawai nilai, hubungi kami untuk bantuan lebih banyak.

4). Jika saya tidak mempunyai apa-apa lukisan, boleh anda masih sebut harga produk saya?

Ya, hanya memberikan maklumat sebanyak mungkin tentang produk anda dan sebut harga Jabatan boleh bermula pada sebut harga anda. Anda juga boleh menghantar sampel kepada kami, kami akan sebut harga dan membuat sampel kepada anda berdasarkan itu.

5).Apakah anda mendahului standard?

Biasanya, 2 ~ 4minggu Bahasa Melayu. Jika ada mempunyai mana-mana bahagian dari jenama asal di luar negara, ia akan memerlukan lebih banyak masa (jenama asal ada dalam stok, 3 ~ 4 minggu, jika tiada stok, 8 ~ 11 minggu). Hubungi kami untuk bantuan lanjut.

6). Apakah kaedah pembayaran yang anda terima?

Sekarang kita hanya menerima TT sebagai pembayaran kami, Paypal akan digunakan hanya untuk sampel pesanan.

7). Apakah dasar jaminan anda?

Kami menjamin pelanggan kami untuk satu tahun menggantikan menolak mana-manaoleh kerana masalah kualiti (ini tidak termasuk sebab buatan manusia).

 

Cara berhubung

contacts me.jpg

 

 

 

JIAFU, melalui pembangunan tahun, kini merupakan salah terbesar cutom dibuat kereta audio & vedio dawai stereo abah-abah pengilang dan pembekal di China, yang menawarkan anda produk-produk harga terbaru dan rendah. Harap bebas untuk borong produk kami yang berkualiti tinggi.
Sepasang:Kabel Data GF-Y-0005 Seterusnya:Auto Radar dawai abah-abah perhimpunan

Siasatan